Beste Bezoeker,

Niets verstrijkt zo snel als de tijd. Alweer 41 jaar zijn gepasseerd sinds de oprichting van ons bedrijf en het alweer enige jaren geleden sinds wij u geïnformeerd hebben over de beslissing om de vochtuithardende verven (mcu-coatings) zelf te produceren.

Het was een interessante periode waarin we uiteraard zeer actief zijn geweest op het gebied van ontwikkeling, testen en vernieuwing.

In deze uitgave van onze "website" vindt een overzicht van, niet alleen de nieuwe ontwikkelingen, maar ook de nieuwste informatie van de producten, welke u misschien alweer vele jaren gebruikt. Ook hebben wij getracht om u, door middel van, korte artikelen te informeren over diverse onderwerpen.

Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding, Unica’s unieke producten en systemen garanderen dit.

Wij hebben onze producten ingedeeld in onderstaande groepen;

·         Uni-Coat 1000            -              Water verdunbare Alkyd verven

·         Uni-Coat 2000            -              Water verdunbare Acrylaat verven

·         Uni-Coat 3000            -              Vochtuithardende Poly Urea verven

·         Uni-Coat 4000            -              2 componenten Poly Urea verven

·         Uni-Coat 5000            -              2 componenten Epoxy verven

Wij zijn continu bezig met het controleren en verbeteren van onze producten, hierdoor zal onze Website regelmatig vernieuwd worden en nieuwe ontwikkelingen zullen onder andere via het nieuws item onder uw aandacht worden gebracht.

Wij produceren ook z.g. “tailer-made” producten, deze speciaal voor klanten ontwikkelde verven zijn uiteraard niet opgenomen in dit leveringsprogramma.

Mocht u na het gebruik van onze systemen vragen en/of opmerkingen hebben of heeft u speciale wensen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Met vriendelijke groet,

 

 Joan Verhoeven